avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Suspendare sau radiere pfa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Suspendare sau radiere pfa

Buna ziua!

Lucrez ca medic si doresc sa renunt la acitivitatea ca pfa. As dori sa stiu ce ar fi mai avantajos din punctul de vedere al taxelor pe care le-as avea de platit: suspendarea sau radierea pfa? Care ar fi taxele si pasii de urmat in cele doua situatii?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 21:14, 3 Iunie 2015
Suspendarea si radiere nu sunt actiuni echivalente
Daca renuntati la activitate >> lichidare si radiere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare sau radiere pfa norma de venit alex16css alex16css Buna ziua. Urmeaza sa plec din tara pe o perioada nedeterminata si doresc sa inchid sau sa suspend PFA. Exista o perioada maxima pe care PFA se poate ... (vezi toată discuția)
Radiere srl asociat unic, fara activitate, fara patrimoniu - situatie financiara de lichidare relini relini Buna ziua! Am o intrebare legata de radierea unui SRL fara patrimoniu si activitate de la infiintare pana in prezent. Am trecut deja de prima etapa si avem ... (vezi toată discuția)
Renunțare la srl fără datorii: vânzare, suspendare sau radiere? vrlmtr vrlmtr Buna ziua. Sunt asociat unic intr-un SRL infiintat in 2008. Firma a avut activitate pana in prezent, nu are datorii nu este platitoare de tva, este ... (vezi toată discuția)