avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Neplata muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Neplata muncii

Sms-urile pot constitui o dovada pt a acuza in justitie un angajator ce nu si-a onorat obligatiile privind plata angajatului?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:40, 4 Iunie 2015
Nu se poate proba neplata salariului cu un sms.

Plata salariului se dovedeşte prin semnarea statelor de plată, precum şi prin orice alte documente justificative care demonstrează efectuarea plăţii către salariatul îndreptăţit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dovada plata salariu este statul de plata? state de plata inexistente ! ContSters241026 ContSters241026 Din cate stiu dovada platii salariu catre angajati este statul de plata.Daca angajatii nu sunt platiti pe carduri sau alte mijloace de plata electronice. In ... (vezi toată discuția)
Concediere nacks nacks Buna ziua, am si eu cateva nelamuriri legate de o concediere si anume: La data de 05.09.2012 m am angajat in cadrul unei firme. Contractul individual de ... (vezi toată discuția)
Actionarea in justitie a angajatorului pentru neplata salariilor irinavoicu irinavoicu Buna seara, Daca firma angajatoare nu a platit salariile de cateva luni, ce acte sunt necesare pentru a actiona in justitie. Este necesar sa se faca ... (vezi toată discuția)