avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1175 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Reclamatie taximetrist
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Reclamatie taximetrist

Cui ma pot adresa pentru a reclama un taximetrist ce m-a injurat, eu fiind oprit regulamentar intr-o parcare amenajata, el trecand pe acolo si "neavand loc" de masina mea?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:13, 4 Iunie 2015
companiei la care lucreaza.
Daca cunoasteti numarul de circulatie,daca detineti proba care sa va sustina acuzele,il puteti reclama la conducerea companiei/angajator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

plângere penală pentru distrugere auto. ajută filmările camerei de la luneta mașinii? alexandrupopescu2 alexandrupopescu2 Eram in parcarea unui mall si cautam un loc de parcare. S-a eliberat un loc de parcare si am parcat. Un individ cu o doamna care era in fata mea cu avariile ... (vezi toată discuția)
Martori in instanta ContSters68065 ContSters68065 Oprit in trafic, alcooltest-1.54, spital-recoltare,dosar penel. Martor pol.-un taximetrist care a fost chemat tel. de catre pol la spital, a semnat p. v. in ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis auto pentru 30 de zile + amenda pentru parcare neregulamentara, zile politistul K-tlyn K-tlyn Buna seara, In data de 25.02.2016, in jurul orei 13.50 ma deplasam cu autoturismul marca VW Golf, cu numarul de inmatriculare ... (vezi toată discuția)