avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Aviz de securitate si sanatate in munca
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Aviz de securitate si sanatate in munca

Buna ziua ,
Un organism profesional infiintat in baza unei ordonante de urgenta a guvernului are nevoie de aviz de securitatea si sanatatea in munca ?
Multumesc
Andra Popovici
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 13:43, 4 Iunie 2015
Buna ziua,
Orice angajator, cu exceptia celor care se inreg la ONRC, are obligatia sã obţinã autorizaţia de funcţionare din punct de vedere al securitãţii şi sãnãtãţii în muncã, înainte de începerea oricãrei activitãţi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizare itm pentru ssm - pentru administratia publica locala DanielaToader DanielaToader Buna ziua, Lucrez in administratia publica locala si am o intrebare: Daca pentru autoritatile publice este nevoie de autorizare de functionare in domeniul ... (vezi toată discuția)
Autorizare itm expert contabil cu angajat ingerasmic ingerasmic Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in legatura cu urmatoarea problema:de la ITM mi s-a spus ca eu in calitate de profesie libera(expert contabil) cu 1 angajat, ... (vezi toată discuția)
Autorizare functionare din punct de vedere protectia muncii crysenc21 crysenc21 Buna seara, Am si eu o nelamurire - daca in prezent se mai elibereaza de catre ITM autorizatie de functionare din punct de vedere al protectiei ... (vezi toată discuția)