avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Meserii / Grupa a 2 a !
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Meserii / Grupa a 2 a !

Buna ziua ! Ma intereseaza - meseria DEBITATOR / EBOSATOR / OPTICIAN -fost angajat I O R -se incadreaza in grupa a 2 a de munca ? Cartea de munca ,nu specifica nimic de genul acesta, pt. perioada 1980 -1995, dar unii colegi, sustin ca au si grupa a 2 a ! Multumesc anticipat !

Alte discuții în legătură

Buna ziua! la intreprinderea la care am lucrat cu activitate ... DiChi DiChi Buna ziua! La Intreprinderea la care am lucrat cu activitate constructii montaj, am fost angajata in perioada -01.11.1984-01.04.1988 ca muncitor ... (vezi toată discuția)
Buna seara, am urmatoarea problema : firma iacm dimbovita (transformata ... Mihai/2061 Mihai/2061 Buna seara, am urmatoarea problema : firma IACM Dimbovita (transformata ulterior in CONSIRD SA), unde am facut stagiatura in 1986-1989,s-a desfiintat prin ... (vezi toată discuția)
Grupa de munca asp1re asp1re Buna ziua, mama mea a lucrat la Carpatex intre 1980 si 1996. Am depus o cerere la firma respectiva - cerere de eliberare a unei adeverinte pentru grupa de ... (vezi toată discuția)