Am incheiat un contract de colaborare cu o S.C. de cercetare iar SC se obliga să efectueze plata drepturilor de colaborare, din care COLABORATORUL(EU) va vărsa la bugetul statului impozitul pe venit datorat şi stabilit potrivit reglementărilor în vigoare.
De asemena a fost "incheiat astăzi ........... în 3 (trei) exemplare, câte unul pentru fiecare dintre părţi şi al treilea pentru circumscripţia financiară teritorială la care se face înregistrarea contractului.
Nu l-am semnat pe SC nici PFA. Deci ce trebuie sa platesc eu si cand.
Cand se face inregistrarea la FISC, cine o face iar daca acest contract a fost semnat cu 1 jumatate luni in urma poate fi considerat ca dovada de venit?
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.