avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Probleme locuri vanzare in piete, agricultura
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Probleme locuri vanzare in piete, agricultura

Buna ziua, am o problema legata de rezervarea locului in piata.Sunt din Timisoara si ma ocup cu agricultura, incepand din luna ianuarie am inchiriat un loc in piata Megafresh din Timisoara( piata engross) mai exact locul cu numarul 3.Locul a fost platit lunar, inainte de termen.Cand am inceput sa merg la piata, adica prin inceputul lunii mai, locul meu era ocupat, dupa lungi certuri cu domnul care a stat pe locul meu, am mers si am vorbit cu administratorul pietei, cel care mi-a taiat chitanta, iar el spunandu-mi ca locul meu este cel cu numarul 6 ( o pozitie foarte proasta, adica o sa trebuiasca sa urc pe o bordura, desi nu am cum sa fac chestia asta deoarece masina mea este foarte joasa), la care a spus ca domnul X care are chitanta pe locul 3 a platit pentru el din martie, pe moment administartorul nedandu-si seama ca eu am platit defapt din luna ianuarie.Ce as putea face in privinta aceasta?

PS: Administartorul pietei este foarte recunoscut ca locurile bune le "vinde", adica daca as merge la el sa ii fac cadou 100 de euro mi-ar da un loc mai bun.
Chiar asa au ajuns sa mearga lucrurile in Romania?

Alte discuții în legătură

Amenda circulatie - pieton - in lipsa RamoBD RamoBD Buna! Astazi am fost sa platesc impozitul pe casa si am aflat ca am o amenda de circulatie din 2012. Imposibil, zic si merg sa cer explicatii. Situatia este ... (vezi toată discuția)
Cum pot lua permisul inapoi? Mihai47 Mihai47 Buna ziua,am un caz nefericit de permis suspendat de 8 luni si nu mai stiu absolut nimic de permis. Incidentul a avut loc in luna iulie 2016, mergeam ... (vezi toată discuția)
Ce sa fac ? ciprian_eco ciprian_eco Buna ziua...ma numesc Ciprian...31 ani...iata povestea mea.....Pe data de 04.02.2010 m-am angajat la o firma cu contract de munca pe perioada determinata de 3 ... (vezi toată discuția)