avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... cum pot lua permisul inapoi?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

cum pot lua permisul inapoi?

Buna ziua,am un caz nefericit de permis suspendat de 8 luni si nu mai stiu absolut nimic de permis. Incidentul a avut loc in luna iulie 2016, mergeam regulamentar ,linistit,cand de odata apare un barbat de pe linia de tramvai si incearca sa traverseze strada neregulamentar,in acel moment eu am tras de volan sa nu l iau pe capota si l am atins cu oglinda,el trecand mai departe ,nu a cazut, eu fiind incepator m-am panicat ,nu am stiut ce s a intamplat mai exact si mi am continuat drumul,dupa o luna aproximativ am fost chemat la audieri la udriste ,am dat declaratie,am fosr chemat a doua zi sa predau permisul urmand sa primesc Dovada fara drept de circulatie,perioada nu mi a spus care este. apou urmand sa mi se spuna ca in curand o sa trebuiasca sa merg la procuror sau ceva de genul,de atunci nu s a mai intamplat absolut nimic,am fost de cateva ori acolo sa ma interesez ,insa am fost dat afara de catre domnul care detine dosarul meu,am si avocat,am luat legatura de curand cu el spunandu mi ca va face o sesizare saptamana viitoare. ce mai e de facut? am mare nevoie de permis in momentul actual,multumesc si imi cer scuze daca am deranjat cu ceva.
Cel mai recent răspuns: Mihai47 , utilizator 20:14, 1 Iunie 2017
Cu ce sa deranjati?? Timp de 8 luni ce a facut avocatul dvs, pentru ce il platiti, nu s-a interesat de stadiul dosarului? Nu aveti ce face decat sa asteptati.
Atata timp cat victima a traversat neregulamentar inseamna ca este culpa comuna, daca ati oprit si declarat accidentul nu ati fi patit nimic dar acum este tardiv sa se mai schimbe ceva. Puneti-va avocatul la treaba si sa urgenteze finalizarea dosarului.
am inteles,multumesc pentru raspuns !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acord de recunoastere al vinovatiei Mihai47 Mihai47 Buna ziua, am si eu o intrebare, in 2016 am lovit o persoana cu masina, mai exact am sters-o cu oglinda,nu a patit nimic, mi am continuat drumul( greseala mea) ... (vezi toată discuția)
Accident emilyB emilyB Buna ziua. In urma cu doua luni sotul meu a accidentat o persoana care s-a angajat in traversarea drumului fara sa se asigure. In zona nu exista treceri de ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat durata solutionare dosar ContSters267634 ContSters267634 Buna ziua: in data de 16 iulie 2012 am fost prins stationand in intersectie undeva prin militari iar la control acte(permis buletin asigurare) s-a constatat ca ... (vezi toată discuția)