avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Acord de recunoastere al vinovatiei
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Acord de recunoastere al vinovatiei

Buna ziua, am si eu o intrebare, in 2016 am lovit o persoana cu masina, mai exact am sters-o cu oglinda,nu a patit nimic, mi am continuat drumul( greseala mea) , peste 1 lună am fost chemat la Udriște unde mi s-a suspendat permisul , primind o dovada fara drept de circulatie ( fuga de la locul faptei) , de atunci nu mai stiu absolut nimic despre permis, am ajuns la procuror , dupa ce am schimbat 2 avocati, am ajuns la al 3lea.
Ulterior, am depus un acord de recunoastere al vinovatiei la Parchetul de pe langa judecatoria sectorului 4 in data de 16 ianuarie 2018 si nu am primit absolut nici un raspuns, care ar fi termenul in care pot primi un raspuns? Sau ce as putea sa fac..sa aflu si eu ce se intampla in continuare, pentru ca stau asa din octombrie 2016 fara permis, mi am pierdut si locul de munca din cauza asta..pentru ca am tot sperat ca iau permisul ..etc.
Victima si-a scos CML? A avut zile de ingrijiri medicale?
3 zile , in dosar nu scrie absolut nimic despre vatamare corporala, doar de fuga de la locul faptei si modificarea urmelor accidentului pentru ca la o saptamana dupa accident am schimbat oglinda.
Ultima modificare: Joi, 8 Martie 2018
Mihai47, utilizator
Vorbiti cu avocatul sa depuna o cerere de urgentare a solutionarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Părăsire a locului accidentului Lucian19943 Lucian19943 Am avut acum o săptămână un accident cu masina am lovit un om cu oglinda...eu am vrut sa il duc la spital ca ne cunoșteam dar el a zis ca nu,la o ora mai ... (vezi toată discuția)
Fuga de la locul accidentului hectorik hectorik am patit si eu o belea pe 30 mai sa fiu mai exact. in timp ce ma duceam spre scoala am lovit un pieton cu oglinda (omul era baut ) pe trecerea de pietoni. nu ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis conducere pentru fuga de la locul accidentului aurasbac aurasbac Buna ziua. Ma confrunt cu urmatoarea situatie: cateva saptamaini in urma ma deplasam cu masina, insotita de fratele meu. Eram cam a 4 masina in coloana la ... (vezi toată discuția)