avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

Va supun atentiei urmatoarea situatie:
In urma decesului matusii (fara copii) a ramas un apartament ce urmeaza a fi impartit intre sora ei (mama mea) si un nepot (copilul unui frate decedat). Imediat dupa decesul matusii, nepotul ocupa in mod abuziv apartamentul, il transforma intr-un focar de infectie, iar in ceea ce priveste utilitatile, acestea au fost achitate de mine . De-a lungul timpului nu a existat nici un fel apropiere a matusii cat si a mamei de acest nepot –si-a facut simtita prezenta la o luna de la decesul matusii. Vazand ca nu putem sa ne intelegem l-am chemat la o mediere , ocazie cu care i s-a precizat ca nu poate sa-mi blocheze accesul in locuinta si ca e necesar sa-si achite facturile .Am facut sesizare la Politie si nu a avut nici un efect, apoi am prezentat situatia la DSP sperand ca voi putea pune in evident mizeria din locuinta insa am primit doar sfaturi de dezinfectare si zugravire a locuintei. Dezbaterea de succesiune se impune a fi facuta in Instanta dat fiind atatea complicatii. Voi putea cere daune pentru ocuparea abuziva, pentru deteriorarea locuintei, plata facturilor etc ? Cum se evalueaza toate acestea ?

Alte discuții în legătură

"bloc invadat de o mizerabila"pe palierul unde locuiesc intr-un bloc cu 10 etaje, ... Adriana68 Adriana68 Buna ziua, Pe palierul unde locuiesc intr-un bloc cu 10 etaje, din cele patru apartamente, doar doua sunt ocupate, al meu si cel al vecinei. Am o problema ... (vezi toată discuția)
Vecina periculoasa ! am o vecina care are probleme cu memoria, din cate stiu are certificat ... Adriana68 Adriana68 Am o vecina care are probleme cu memoria, din cate stiu are certificat de handicap. Avem mari probleme cu ea, datorita faptului ca are casa plina de gandaci, ... (vezi toată discuția)
Cladire istorica in paragina Simona0206 Simona0206 Buna ziua, Am cumparat un aparatament intr-o cladire istorica, in centrul orasului Constanta. Imobilul are 4 etaje si o mansarda. Apartamentul meu se afla ... (vezi toată discuția)