avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Citata ca si martor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Citata ca si martor

daca intr-o cauza penala sunt chemata de politie in calitate de martor ,tot in aceeasi cauza pot avea si alta calitate(invinuit ,inculpat ,faptuitor)?
Cel mai recent răspuns: ContSters331166 , utilizator 23:04, 4 Iunie 2015
Puteti fi chemat in calitate de martor si ulterior sa vi se schimbe calitatea in suspect.
Domnule avocat , explica-i domniei sale ca se poate schimba prezumptia numai in cazul in care a intervenit fie si verbal sau prin gesturi ... daca a stat si a privit , nu are nici o problema , dar mai exista problema ca partea agresiva sa scrie ca a fost cu el la ceea ce s-a intamplat ca " spate " in aceasta treaba ... atunci ar deveni partas la fapta in sine ...

Daca agresorul ( dau un exemplu ) , spune asta ca a fost cu el impreuna pentru a face rau , atunci intra sub incidenta , nu inteleg lumea de ce nu explica totul de la a la z ca sa le dam mura in gura totul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o fost citat ca martor utilizatorxyz utilizatorxyz Buna ziua , am fost citat ca martor la o incaierare ,sunt prieten si cu victima si cu agresorul ,dar nu vreau sa dau declaratie sau sa fac marturie mincinoasa ... (vezi toată discuția)
Asistenta juridica prin avocat a martorului suspect de omor la efectuarea oricarui act de urmarire penala CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Intrebarea din titlu imi pare interesanta. Daca martorul este suspect conform pararii vadite a organului de ancheta penala, dar nu are calitatea de suspect ... (vezi toată discuția)
Intrebare ... un rasp v-as ruga mihaela_mimi_ro mihaela_mimi_ro [/b]Am mai vb despre cazul acesta: in timp ce ma deplasam spre casa impreuna cu mama, sora si inca o cunostinta, am fost urmarite si asteptate la loc in care ... (vezi toată discuția)