avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Problema cu service auto
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Problema cu service auto

Locuiesc in Voluntari si la mine pe strada este un service auto care ma disperat ,are doua garaje cu iesire direct in strada lucreaza in fiecare zi pana cel putin la ora 22 ,repara cu usile deschise la garaje si in strada ,ambaleza masinile de nu poti sta in curte de gaze si zgomot ,masinile defecte le tine pe la alti vecini la poarta fara voia lor ,daca le zici spune ca este domeniu puplic si ca face ce vrea
Service-ul este lipit de un vecin ,cand ridica masina pe elevator parca il ridica pe el cu patu.
Ce trebuie sa fac sa respecte legea? Cu primaria nu prea merge.
Dupa cate stiu eu trebuia sa ceara acordul vecinilor ?
Sa aiba cel putin 5 locuri de parcare in curtea service-ului
Sa repare cu usile inchise nu in strada
Sa aiba filtre pentru gaze de esapament
Va rog indrumatima ce demersuri trebuie sa fac ca sa-l fac pe acest individ sa respecte legea.El spune ca are relatii si nu il intereseaza nici un vecin.
Eu nu vreau decat sa respecte legea
Va mltumesc !

Alte discuții în legătură

Atelier montat gpl fara acordul vecinilor Ela Alexandru Ela Alexandru Buna ziua, Am descoperit cu incantare acest site, si va felicit pentru faptul ca aveti atatea persoane foarte bune profesional in calitate de consultanti. ... (vezi toată discuția)
Autorizatie functionare atelier fara acord vecini Ela Alexandru Ela Alexandru Buna ziua, Problema mea este urmatoarea: Pe strada pe care locuiesc s-a deschis in curtea alaturata un atelier montat GPL.Nu ne-a cerut niciun acord, pur ... (vezi toată discuția)
Service auto cu probleme panait marius panait marius locuiesc intrun cartier de case si de cativa ani un vecin sia deschis un service auto adica are doua garaje in care se care intra din strada lipite de casa ... (vezi toată discuția)