avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1007 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Atelier montat GPL fara acordul vecinilor
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Atelier montat GPL fara acordul vecinilor

Buna ziua,
Am descoperit cu incantare acest site, si va felicit pentru faptul ca aveti atatea persoane foarte bune profesional in calitate de consultanti.
Problema mea este urmatoarea: Pe strada pe care locuiesc s-a deschis in curtea alaturata un atelier montat GPL.Nu ne-a cerut niciun acord, pur si simplu l-au deschis, si fac un zgomot infernal, de dimineata pana seara. Repara cu usile deschise, ambaleaza fara niciun stres in strada, e o adevarata nebunie.Distanta dintre atelier si fatada casei mele este cam de 10 metri, auzisem ca ar trebui sa fie peste 15 metri. Nu stiu unde sa intreb, cum a obtinut autorizatie de functionare fara acordul vecinilor? Nici vecinul celalalt nu i-a dat acceptul. Unde ma pot adresa ? Sunt disperata de motoare baraind, de gaze, de claxoane, si de faptul ca nu vrea macar sa isi desfasoare activitatea cu usile inchise, doar pe frigurile alea mari s-a indurat sa lucreze inauntru. Va mlutumesc, si astept cu nerabdare un raspuns.
Ultima modificare: Joi, 22 Aprilie 2010
Ela Alexandru, Consultant credite si finantari
Cel mai recent răspuns: Ela Alexandru , Consultant credite si finantari 13:49, 23 Aprilie 2010
Adresati-va agentiei de mediu, ITM-ului.
M-am adresat primariei, au venit,au vazut ca distanta e mai mica de 10 m intre atelier si casa noastra, ne-au spus sa incercam sa ne impacam, ca doar economia e la pamant.Ne-au dat un raspuns oficial confuz, in care ne-au spus ca functionareaza cu autorizatie. Ne-am adresat la Mediu, au spus ca nu este de competenta lor, daca au autorizatie,ei nu au ce face,decat sa vina sa masoare zgomotul la noi in casa,si normal ca daca vin s amasoare zgomotul ei nu vor mai repara nicio masina pe acea perioada,asa ca nu am fost de acord. ITM-ul ce competenta are,din cate stiu nu au nevoie de nicio aprobare din partea lor.
Va rog, dati-mi o idee cu ce pot face legal, si in baza carei legi,multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie functionare atelier fara acord vecini Ela Alexandru Ela Alexandru Buna ziua, Problema mea este urmatoarea: Pe strada pe care locuiesc s-a deschis in curtea alaturata un atelier montat GPL.Nu ne-a cerut niciun acord, pur ... (vezi toată discuția)
Deranjarea linistii publice sanzianaana sanzianaana vecinul are masini garate nu stiu daca are autorizatie sau nu cert este ca ma deranjeaza pornitul masinilor la orice ora din noapte si din zi ma intereseaza ... (vezi toată discuția)
Service auto cu probleme panait marius panait marius locuiesc intrun cartier de case si de cativa ani un vecin sia deschis un service auto adica are doua garaje in care se care intra din strada lipite de casa ... (vezi toată discuția)