avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1007 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... service auto cu probleme
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

service auto cu probleme

locuiesc intrun cartier de case si de cativa ani un vecin sia deschis un service auto adica are doua garaje in care se care intra din strada lipite de casa unui vecin toata ziua face zgomot ,repara masinile pe strada,le ambaleaza indiferent de ora,are un compresor de aer care care face un zgomot enervant,masini stricate prcate la diferiti vecini in poarta tinute cu saptamanile,shimbat ulei pe strada ,lucru si zgomot pana la ora 21,vecinul care are casa lipita de garaj aude in casa si cand scapa o cheie jos.Mentionez ca este intrun cartier de locuinte . Ne ameninta ca este domeniu public si face ce vrea. Ce sanse avem sa scapam de acest service si care ar fi procedura? Va multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 10:32, 26 Mai 2013
Depuneti reclamatii la Primarie, la Mediu, la Fisc, la Inspectia Muncii, in cazul in care aveti dovezi sau suspiciuni ca nu are autorizatiile de functionare in regula.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu service auto panait marius panait marius Locuiesc in Voluntari si la mine pe strada este un service auto care ma disperat ,are doua garaje cu iesire direct in strada lucreaza in fiecare zi pana cel ... (vezi toată discuția)
Autoservice ilegal nicoleta09 nicoleta09 Buna ziua!Vreau sa intreb poate functiona un service auto a carei cladire e lipita de casa mea?Initial a fost o sura,o anexa iar vecinul a obtinut o ... (vezi toată discuția)
Deranjarea linistii publice sanzianaana sanzianaana vecinul are masini garate nu stiu daca are autorizatie sau nu cert este ca ma deranjeaza pornitul masinilor la orice ora din noapte si din zi ma intereseaza ... (vezi toată discuția)