avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1029 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... deranjarea linistii publice
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

deranjarea linistii publice

vecinul are masini garate nu stiu daca are autorizatie sau nu cert este ca ma deranjeaza pornitul masinilor la orice ora din noapte si din zi ma intereseaza cum pot descoperi daca are autorizatie de garat masini la toata strada terenul fiind intravilan fara consructii de casa doar liber paralel cu casa mea iar zgomotul masinilor fiind la 10 metri de casa mea ce pot face in cazul asta mai mult ca sigur nu are autorizatie de garaj la toti vecinii straziii care nu au loc in curtea lor legea ii da voie?Mai mult are si atelier de confectii metal;ice unde vin persoane de etnie roa ptr susura si ptr potcovit caisi este un zgomot infernal copilul meu neputund fa ce teme de odihnit numai vorbind
Cel mai recent răspuns: Cosmin-Traian Maglas , Consilier juridic 18:18, 3 Ianuarie 2011
Pentru a primi in curte autoturismele vecinilor nu are nevoie de autorizatie.
Eventual pentru atelier .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atelier montat gpl fara acordul vecinilor Ela Alexandru Ela Alexandru Buna ziua, Am descoperit cu incantare acest site, si va felicit pentru faptul ca aveti atatea persoane foarte bune profesional in calitate de consultanti. ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am probleme cu un vecin in legătură cu garajul care nu se afla la o distanta adecvata Ciulei Iulian Ciulei Iulian Bună ziua! Daca poate să ma ajute cineva cu niște sfaturi pentru rezolvarea următorului caz. Unde m-as putea adresa? Am un vecin la țară unde a ... (vezi toată discuția)
Amplasare a unei intreprinderi in centrul localitatii, perturbare maxima a linistii publice adinaslujitoru adinaslujitoru Buna ziua, Doresc sa va prezint o situatie care se intampla in centrul comunei, si care terorizeaza toti vecinii din prejurul perimetrului, si anume: s-a ... (vezi toată discuția)