avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... In CCC cum incasez 3000ron/an daca suspend PFA-ul la ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

In CCC cum incasez 3000ron/an daca suspend PFA-ul la Registru?

Sunt PFA si pentru a beneficia de CCC trebuie suspendata activitatea PFA-ului la Registru (cel putin asa am obtinut info desi cand am intrat in concediu de maternitate am suspendat activitatea la Fisc). Daca suspend activitatea la Registru, cum mai pot incasa acea suma maxima de 3000 ron/ an?
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 16:16, 16 Iunie 2015
Suma respectiva vine pe persoana fizica de la primarie
prin posta
Cred ca nu ati inteles intrebarea. Legea iti da voie sa incasezi pe parcursul unui an 3000 lei, chiar daca esti in CCC. Cum ii incasez? Indemnizatia de CCC imi este clar ca este platita de Primarie.
Din cate stiu eu nu aveti voie sa aveti venituri in ccc
Care este baza legala pt cei 3000 de lei??? Este pt prima data cand aud asa ceva...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa in concediu de crestere a copilului stelutanicoleta stelutanicoleta am voie sa infiintez pfa pentru meditatii daca sunt in concediul de crestere a copilului fara sa intrerup concediul? (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil silviub1234 silviub1234 In prezent ma aflu in concediu crestere copil pentru 2 ani si primesc indemnizatie crestere copil de 750 ron. Am citit ca am dreptul sa inregistrez venituri de ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere a copilului delia3 delia3 Tatal beneficiaza de indemnizatie pt. cresterea copilului daca realizeaza venituri din agricultura? mai exact are un pfa si pe baza declaratiei 221 ... (vezi toată discuția)