avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cum pot sa vand un apartament care este garantie la ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cum pot sa vand un apartament care este garantie la banca

Am o intrebare : am un apartamnet luat cu credit si pe care acum vreau sa-l vand: cum asputea sa faca cest lucru? Vreau sa o fac chiar daca primesc pe el mai putin decat am luat ca si credit de la banca.
Este vreo reglementare legala sa ma ajute in acest sens?
Dan Anca
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 07:43, 5 Iunie 2015
Dacă există vreo ipotecă în favoarea băncii puteți să-l vindeți doar cu acordul băncii.
Indiferent de tipul creditului reglementarea legala o reprezinta clauzele contractuale iar banca nu va fi de acord decat in conditiile achitarii creditului.
Dupa achitarea creditului banca va ridica ipoteca.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare- cumparare ap ,cu credit cu ipoteca Hj99 Hj99 Buna ziua, Eu vreau sa vand un apartament si am gasit un cumpărător care vrea sa faca credit cu ipoteca pe apartamentul care il vand eu. Am facut la ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar elenacarmen elenacarmen buna ziua....am un credit ipotecar pe numele fostului sot si sunt si eu trecuta in dosar..garsoniera ipotecata este dobantita de mine in urma tranzactie ...voi ... (vezi toată discuția)
Contractul de ipoteca luiza1918 luiza1918 am cumparat un apartament cu credit ipotecar. as vrea sa stiu daca pot schimba ipoteca pe apartamentul nou cu ipoteca pe un alt apartament care este in ... (vezi toată discuția)