avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Reclamatii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Reclamatii

Sotia este administrator la asociatii de proprietari.
Un locatar face intr-una reclamatii pe tot felul de motive care i se par lui ca nu sunt in regula la asociatie.
Mentionez ca respectivul este betiv si turbulent si nu se poate stapani din injuraturi si acuze la adresa administratorului ( sotia mea ). O jigneste, desi sotia il ruga sa-i vorbeasca civilizat.
La asociatie, mergem sa citim contoarele si sa incasam in fiecare luna la locatari acasa.
Asa este intelegerea de mult timp, fiind o asociatie cu 40 de apartamente.
Majoritatea locatarilor de acolo ori nu-l baga in seama, ori il evita, fiind foarte certaret si baut tot timpul pentru ca a avut altercati si cu alti vecini de acolo.
De doua ori sotia a fost verificata in urma acestor reclamatii si totul a fost ok, ceea ce i s-a comunicat fata in fata la audit
Acum face o alta reclamatie. Nu mai stie de ce sa se lege.
Eu personal, am fost data afara de la el din casa si m-ia tras un picior in c.. scotanduma din apartament, la propriu, beat fiind, in fata nevestei lui care sta si priveste..fara sa-l opreasca.
Si asta pentru ca i-a fost frica sotiei sa mai mearga sa-i citeasca contori.
Nu mi-am pus mintea cu el, ca cine stie ce iesea.
Dar nu mai stiu ce sa facem, in felul asta facem poteca la audit si inapoi luna de luna..
Sfatuiti-ma ce putem face...Ce poate face sotia in cazul asta ?

Cel mai recent răspuns: manaila2007 , utilizator 09:03, 6 Iunie 2015
Puteti face o plingere la politie impotriva individului.
Am avut personaje de genul pe scara. Dupa ce au tot facut relcamatii neintemeiate peste tot pe unde este posibil (primarie, politie, etc) au ajuns sa fie ignorati de aceste institutii tocmai din cauza faptului ca niciodata acuzatiile nu s-au dovedit adevarate. Apoi s-au calmat singuri.
Dar pentru inceput, de acord cu se s-a zis mai sus: faceti-i o reclamatie la politie.
Este un cerc vicios in asociatia dvs de vreme
ce respectivul este betiv si turbulent si nu se poate stapani din injuraturi si acuze la adresa administratorului....fiind foarte certaret si baut tot timpul pentru ca a avut altercati si cu alti vecini de acolo....

Cunoscand ca este violent si agresiv,si dvs ati gresit cand ati inteles sa intrati la respectiva familie in proprietate
Daca nu aveti probe concrete,politia nu poate dispune sanctiuni pentru jigniri
Incercati varianta ca preluarea consumului utilitati la acel apartament sa fie realizat de un membru al comitetului sau de catre presedintele de asociatie
Daca persoana este cunoscuta ca agresiva si violenta fata de mai multi locatari,exista posibilitatea sesizarii oficiale a politiei din partea asociatiei de proprietari
multumesc de aceasta idee..
daca va merge altcineva si va face tot asa..vom depune plangere in numele asociatiei la politie din partea presedintelui sefului de scara s-au cine are curaj sa mearga si o pateste.
Politia nu stiu ce masuri ar putea lua ca nu au fost martori...dar voi discuta cu politistul de proximitate..al zonei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agresiune verbala si contra lucrurilor alipuma alipuma A venit dimineata presedintele blocului la noi la usa a batut la usa si a inceput se tipe la sotia cu copii mei de fata, copii minori, ca nu putem se pastram ... (vezi toată discuția)
Inchiriere locuinta soarelucia soarelucia ce se intampla la o reclamatie privitoare la ocuparea unei locuinte fara contract de inchiriere ? (vezi toată discuția)
Asociatia & provider de cablu tv, internet, telefonie ContSters140065 ContSters140065 Buna ziua! Am o intrebare. 1. La cine pot sa ma adresez pentru a intra in posesia contractului incheiat dintre asociatie si RDS/RCS, deoarece acestia ... (vezi toată discuția)