avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 378 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Tichete de masa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Tichete de masa

In ce perioada a lunii e obligat angajatorul sa distribuie angajatilor tichetele de masa?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:33, 5 Iunie 2015
Potrivit art.5 alin.1 din Legea nr.142/1998, angajatorul distribuie salariaţilor tichetele de masă, lunar, în ultima decadă a fiecărei luni, pentru luna următoare.
Se poate stabili in regulamentul intern perioada de distribuire a tichetelor?
Se poate stabili , dar trebuie avute in vedere si dispozitiile legale in materie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichete masa kiti36 kiti36 am fost informata intorcandu-ma la lucru din maternitate ,ca trebuie sa semnez un regulament intern in care sunt de acord sa primesc timp de3 luni doar 10 ... (vezi toată discuția)
Tichete de masa Luci05 Luci05 Buna ziua! Am fost in concediu de creștere copil si am revenit la serviciu,as dori sa stiu cum se dau tichetele de masa,pe luna in curs sau pe luna ce a ... (vezi toată discuția)
Tichete de masa Jjnn Jjnn Am contact cu timp normal de lucru si am lucrat 12 zile a cate 4 ore pe zi, iar 4 ore am fost pontat din ore libere lucrate si neplatite.Cate tichete de masa ... (vezi toată discuția)