avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 323 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pot solicita scris parchetului ^^ Fotocopierea xerox ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pot solicita scris parchetului ^^ Fotocopierea xerox ^^ a unui dosar penal care a fost clasat ?

Buna ziua indresnesc in a solicita un raspuns la acest subiect- Sunt parte vatamata intr-un dosar clasat
Pot solicita prin cerere scrisa parchetului de pe langa judecatoria X - Obtinere si fotocopierea xerox integrala ( Tot dosarul ) a unui dosar ce a fost instrumentat si clasat- prin Ordonanta de Procuror ?- Ma refer la acte si anume: declaratii martori- declaratii faptuitori- expertize- procese verbale de constatare- comunicari si raspunsuri date de alte institutii catre parchet . Tot dosarul.
Ce trebuie sa fac ?
Va multumesc ,
Ultima modificare: Vineri, 5 Iunie 2015
soparla62, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters331166 , utilizator 02:20, 7 Iunie 2015
Ce calitate ati avut in dosarul respectiv?
Reclamant parte vatamata
Da, aveti posibilitatea, solicitati in scris la parchet.
Intreb d.le, Patrascu Razvan Pot solicita copierea xerox integrala ? Delcaratii ale asa zisilor faptuitori- expertixe -adrese datate de catre alte intitutii catre parchet. Tot dosarul
Dvs aveti dreptul sa solicitati sa copiati tot dosarul, vedeti ce va raspunde procurorul, el hotaraste.

Alte discuții în legătură

Ordonantade clasare data de parchet. unde fac contestatie? carui for superior ? cornaca cornaca Buna seara , indrasnesc a face o intrebare privind: ORDONANTA DE CLASARE . A reclamat pe un fermier pentru Tulburare de Posesie care imi ocupa un teren pe ... (vezi toată discuția)
Parchetul de pe langa judecatorie nu raspunde solicitarii partii vatamate de o otinere copii xerox dintr-un dosar clasat cornaca cornaca Parchetul de pa langa judecatorie nu raspunde cererilor si solicitarilor de a obtine copii xerox dintr-un dosar care a fost clasat prin : ORDONANTA DE CLASARE ... (vezi toată discuția)
Copie dupa dosar penal aiureluuuuuu aiureluuuuuu Buna ziua Sunt prins intr-un proces penal care se afla la procurature. Cum pot optine copii din dosar? Va multumesc (vezi toată discuția)