Buna seara , indrasnesc a face o intrebare privind: ORDONANTA DE CLASARE
. A reclamat pe un fermier pentru Tulburare de Posesie care imi ocupa un teren pe care eu l-am mostenit de la tatal meu. Exista succesiunea facuta dar pentru ca in acel moment cand sa dezbatut succesiunea nu aveam actele,acest teren nu a fost prins in dezbaterea succesorala.
Doresc a contesta acesta ORDONANTA DE CLASARE a procurorului de la parchetul de pe langa judecatorie. Unde ma adresez ?
Va multumesc,
Formulati plangere impotriva ordonantei procurorului in termen de 20 de zile de la comunicare, la Prim-procurorul Parchetului de pe langa Judecatorie. Daca si Prim-procurorul va respinge plangerea, formulati plangere la judecatorul de camera preliminara de la instanta careia i-ar reveni, potrivit legii, competenta sa judece cauza in prima instanta.
Dacă plângerea nu a fost rezolvată în termen de cel mult 20 de zile de la primire de catre prim-procuror, dreptul de a face plângere la judecatorul de camera preliminara poate fi exercitat oricând după împlinirea termenului de 20 de zile în care trebuia soluţionată plângerea, dar nu mai târziu de 20 de zile de la data comunicării modului de rezolvare.
Multumesc domnilor ! Mai indrasnesc a intreba .... In aceasta faza -- Pot cere parchetului o copie dupa intreg dosarul ? pe cheltuiala mea ? Spun acestea doarece dupa mine lipsec acte pe care eu le-am depus ca probe la politistul care sa ocupat de caz . Pot cere copie dupa intreg dosarul ,, expertize, declaratii,, ale faptuitorilor , ???
Multumesc foarte mult