avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ordonantade clasare data de Parchet. Unde fac ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Ordonantade clasare data de Parchet. Unde fac contestatie? Carui for superior ?

Buna seara , indrasnesc a face o intrebare privind: ORDONANTA DE CLASARE
. A reclamat pe un fermier pentru Tulburare de Posesie care imi ocupa un teren pe care eu l-am mostenit de la tatal meu. Exista succesiunea facuta dar pentru ca in acel moment cand sa dezbatut succesiunea nu aveam actele,acest teren nu a fost prins in dezbaterea succesorala.
Doresc a contesta acesta ORDONANTA DE CLASARE a procurorului de la parchetul de pe langa judecatorie. Unde ma adresez ?
Va multumesc,
Ultima modificare: Marți, 12 Mai 2015
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: cornaca , utilizator 20:33, 12 Mai 2015
Daca nu ma insel procedura de camera preliminara, in acest caz, a fost declarata neconstutionala si actiunea in instanta se va judeca in sedinta publica, cu citarea partilor si a procurorului.
Eu am intrebat - Daca pot solicita si obtine fotocopierea xerox a intregului dosar. Dosar care a fost CLASAT PRIN ORDONANTA data de procuror.. Mai interb odata. Pot fotocopia contra cost intreg dosarul ? Declaratii martori ,decalartii persoane invinuite, Expertize etc?
Da, puteti cere copii de pe inscrisurile de la dosar. Formulati o cerere in temeiul art. 94 C.pr.pen. si procurorul va da o ordonanta prin care va aproba eliberarea de copii.
Ultima modificare: Marți, 12 Mai 2015
Olimpiu DRUȚĂ - Cabinet de Avocat, Avocat
Multumesc d.le ,,dolimp,,
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanta clasare Agripina1 Agripina1 am o plangere penala la care am primit raspuns de clasare ce pot face acum plangerela prim procuror sau direct in instanta (vezi toată discuția)
Cemare in judecata parchet contra unei ordonante de clasare / penal inam_ro inam_ro Cui ma adresez pentru chemare in judecata Parchet contra unei Ordonantei de clasare ( care dispune neinceperea urmaririi penale)? Ma adresez Sectiei ... (vezi toată discuția)
Clasare cauza de malpraxis medical prin prescriptia raspunderii penale Marcel2017 Marcel2017 Va supun atentiei urmatoarea spetă de malpraxis medical: Am depus plangere împotriva soluţiei de clasare cuprinsă în Ordonanţa nr.... emisă de ... (vezi toată discuția)