Buna seara , indrasnesc a face o intrebare privind: ORDONANTA DE CLASARE
. A reclamat pe un fermier pentru Tulburare de Posesie care imi ocupa un teren pe care eu l-am mostenit de la tatal meu. Exista succesiunea facuta dar pentru ca in acel moment cand sa dezbatut succesiunea nu aveam actele,acest teren nu a fost prins in dezbaterea succesorala.
Doresc a contesta acesta ORDONANTA DE CLASARE a procurorului de la parchetul de pe langa judecatorie. Unde ma adresez ?
Va multumesc,
Daca nu ma insel procedura de camera preliminara, in acest caz, a fost declarata neconstutionala si actiunea in instanta se va judeca in sedinta publica, cu citarea partilor si a procurorului.
Eu am intrebat - Daca pot solicita si obtine fotocopierea xerox a intregului dosar. Dosar care a fost CLASAT PRIN ORDONANTA data de procuror.. Mai interb odata. Pot fotocopia contra cost intreg dosarul ? Declaratii martori ,decalartii persoane invinuite, Expertize etc?
Da, puteti cere copii de pe inscrisurile de la dosar. Formulati o cerere in temeiul art. 94 C.pr.pen. si procurorul va da o ordonanta prin care va aproba eliberarea de copii.