avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... CHITANTA EMISA
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

CHITANTA EMISA

Chitanta emisa de la asociatie are antet dar nu are stampila asociatie este valabila?
Ultima modificare: Vineri, 5 Iunie 2015
Adriantot, moderator
Daca documentul contine toate datele de identificare ale emitentului semnatura olografa atunci este valabil
Stampila nu va mai exista din iulie- probabil, Daca nu sunt personalizate, chitantele este posibil sa ascunda si lipsa in gestiune. Cand un expert a cerut chitante, s-au fabricat special pentru el.Asa se fac uneori expertizele Un X expert judiciar a .notat la rubrica document, in loc de chit. nr., mandat postal nr(cel cu care a achitat locatarul). Sunt mici sau mari gainarii, dar este bine sa fim atenti, ca sa nu ajungem sa platim a doua oara cheltuielile, cum s-a intamplat.Chitanta trebuie sa mentioneze si ce reprezinta suma.inscrisa ca incasata. Este bine sa patram toate chitantele.
Da, este valabila.

De mai bine de 8 ani (1 ianuarie 2007) in Romania nu mai este obligatorie folosirea si aplicarea stampilelor pe facturi si chitante. Este suficienta semnatura celui ce elibereaza chitanta .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stampila pe chitante de intretinere popacatalin68 popacatalin68 Sunt administrator de bloc si as dori sa stiu cum este legal - stampila sau nu pe chitantele eliberate ?! In Codul Fiscal scrie ca nu mai este obligatorie ... (vezi toată discuția)
Chitanta fara stampila BG BG Este valabila o chitanta eliberata de asociatia de proprietari fara sa fie stampilata?Dar fara semnatura? Apreciez daca imi comunicati si articolul din lege ... (vezi toată discuția)
Problema chitantier asociatie locatari AnghelCostinel AnghelCostinel Am urmatoarea problema. In urma unor discutii purtate cu vecinii mei,unul dintre ei sa aratat nemulțumit de chitantele emise de catre administrator pe motiv ... (vezi toată discuția)