avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Drept indemnizatie copil handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Drept indemnizatie copil handicap

Buna seara! As vrea sa aflu ce drepturi are fetita mea care are trei anisori si a fost diagnosticata cu hipoacuzie profunda neurosenzoriala.De la Protectia copilului mi s- a spus ca nu are dreptul la handicap grav cu insotitor. Mi se pare o anomalie pt ca ea nu vorbeste si nu o pot lasa o secunda singura.Va multumesc anticipat pt raspuns
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:36, 6 Iunie 2015
numai comisia medicala de expertiza persoane cu handicap este competenta sa analizeze temeinic documentele medicale,starea actuala a persoanei,eventual sa dispuna investigatii suplimentare si in final sa hotarasca emiterea de certificat de incadrare in grad de handicap
Solicitati oficial control de specialitate la comisia medicala persoane cu handicap din primaria locala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Epilepsia este un handicap? Magdallenne Magdallenne Buna ziua! Mă numesc Ana și as dori sa știu dacă epilepsia este un handicap. Am o fetiță de 5 anișori și de anul trecut a fost diagnosticata cu ... (vezi toată discuția)
Am dreptul la grad de handicap? sanciopancio sanciopancio cu hipoacuzie mixta severa us si hipoacuzie neurosenzoriala ud,glaucom cu unghi deschis,retinopatie diabetica neproliferativa ,diabet zaharat insulino ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatie de insotitor?/ amaria72 amaria72 Buna seara! Am o fetita de 6 ani,diagnosticata cu boala legg-perthes-calve,si i s-a recomandat repaus total,o orteza de sold-genunchi-glezna picior drept.Acum ... (vezi toată discuția)