avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Nu am gasit nicio minuta in dosar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Nu am gasit nicio minuta in dosar

M-am uitat peste tot, hotararea e, insa nu gasesc nicio minuta nicaieri.
Ce se intampla in situatia asta??
Pot sa cer anularea hotararii??
Dar nu mai pot formula motiv de apel, deoarece a iesit din termen!!
Cel mai recent răspuns: aidu , utilizator 16:45, 6 Iunie 2015
Car3men a scris:

minuta nu se scrie pe cerere!!!!!!!!!

minuta nu se mai scrie cu pixul... ca pe vremea stra-bunicilor... acum avem tehnica!!!

Eu nu ma imbolnavesc niciodata. Si, daca m-as imbolnavi, as administra tratamente naturiste :)

Articolul respectiv nu arata in concret ce este minuta, ci cum se intocmeste ea.
Deci sa retin ca punctul de vedere este ca nu s-ar mai intocmi in scris... desi articolul scrie ca ea se semneaza ?!:)
Mai mult, sustineti ca s-ar inregistra doar electronic...
Dupa principiul asta, n-ar mai fi nevoie de nicio hartie in dosar...

EU am zis imprejurul hotararii adica ori imediat inainte, ori dupa.
FIresc ar fi imediat inainte, daca se intocmeste la pronuntare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registru unic asociatie de proprietari doina99 doina99 Buna ziua! Va rog sa mi spuneti daca registrul unic al asociatiei de proprietari poate fi inlocuit cu un dosar in care sunt trecute pv urile adunarilor ... (vezi toată discuția)
Registrul unic de procese verbale florin555 florin555 Buna ziua, Am rugamintea daca imi poate spune cineva de unde se pot achizitiona un \"Registru unic de procese verbale\" ? Aveti un model pentru a putea ... (vezi toată discuția)
Registre in format electronic mariamadalina mariamadalina Buna ziua! As dori sa stiu si eu daca exista vreo lege in baza careia registrele de intrari iesiri se pot tine in format electronic. Va multumesc! (vezi toată discuția)