avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... lntrebare date proprietar imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

lntrebare date proprietar imobil

Am si eu o problema la care as vrea un raspund ,daca cineva cunoaste speta pe care o prezint.
Tatal meu a fost casatorit a doua oara cu o femeie de care a divortat acum un an si care dupa aceea s-a mutat in alt oras.Apartamentul era al nostru deci ea a plecat din casa .Pe timpul mariajului ea a avut parte de un acces nelimitat la conturile tatalui meu si sigur a avut posibilitatea de a pune bani deoparte fara stirea lui.Dupa divort ea a revenit la numele de fata iar dupa aceea si-a schimbat din nou numele de famile ptr ca zice ea era caraghios.Apoi imediat si-a cumparat un apartament,in conditiile in care ea nu a lucrat deloc cat a fost casatorita cu tata.Toate aceste lucruri tata le-a aflat de la cineva intamplator.
dar nu a reusit sa afle noul ei nume.Intrebarea mea ar fi daca tata s-ar duce la Administratia Financiara sa intrebe pe baza codului ei numeric personal ar putea afla daca intr-adevar ea si-a achizionat un apartament?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:48, 6 Iunie 2015
Administratia fiscala nu furnizeaza astfel de informatii cu caracter strict personal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenirea dupa decesul tatalui lumiplai lumiplai BUNA ZIUA MA NUMESC LUMINITA SI VA ROG SA MA AJUTATI CU UN RASPUNS LA PROBLEMA MEA. PARINTII MEI AU FOST CASATORITI TIMP DE 2 ANI. DIN CASATORIA LOR ... (vezi toată discuția)
Divort,procedura, stabilire domiciliu copil la tata, expertiza psihologica clujeanca27 clujeanca27 Buna ziua, Este vorba despre un cuplu, barbatul(43) la prima casatorie, femeia(44) la a doua casatorie cu o fata de 20 de ani rezultata din prima ... (vezi toată discuția)
Tatal meu a decedat acum 1 an jumate.am facut succesiunea pe ... Cotet Iulia Cotet Iulia Tatal meu a decedat acum 1 an jumate.Am facut succesiunea pe ambele imobile deținute de el si sunt unicul mostenitor.El a fost căsătorit cu mama mea si au ... (vezi toată discuția)