avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Proceduri contabile
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Proceduri contabile

Buna.
Doresc sa stiu daca in cazul contabilitatii de gestiune, asa cum la contabilitatea generala/financiara, NU TREBUIE sa existe la nivelul societatii stabilite CLAR niste proceduri, reguli, monografii emise de catre managerul economic si aprobate de catre managerul general!
In cazul meu, situatia este: prin programul informatic nou instalat, este si o sectiune/meniu in care se pot genera situatii de gestiune, DAR EL ESTE LA STADIUL INCIPIENT, de acum 2 ani, nu a mai fost dezvoltat/actualizat, si automat documentele pe care le genereaza nu reflecta in totalitate situatia economico-financiara (conform balantei de verificare lunara!!!)
Multumesc de ajutor!

Alte discuții în legătură

Monografie contabila sistem salvare date florisp2009 florisp2009 Buna ziua, In cazul in care s-a instalat o solutie de salvare date in retea , iar pe factura avem produsele folosite si servicii de instalare a solutiei , ... (vezi toată discuția)
Recomandări și sfaturi pentru impiedicarea intrarii in insolventa a societatii + randomxyz1 randomxyz1 Sunt asociat în cadrul unui S.R.L. și mă lovesc de următoarea situație: Asociatul Y în calitate de Administrator al Societății și-a exprimat intenția ... (vezi toată discuția)
Programator razbunator Jenu68 Jenu68 Buna ziua! De aproape trei luni domnul de la care am cumparat programul de contabilitate acum 4 ani nu mai vrea sa colaboreze pentru repararea erorilor de ... (vezi toată discuția)