avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Monografie contabila sistem salvare date
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Monografie contabila sistem salvare date

Buna ziua,

In cazul in care s-a instalat o solutie de salvare date in retea , iar pe factura avem produsele folosite si servicii de instalare a solutiei , care este monografia contabila?
Valoarea totala a facturii este de 1900 lei.
Ultima modificare: Joi, 5 Ianuarie 2017
florisp2009, utilizator
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 12:09, 6 Ianuarie 2017
In opinia mea veți înregistra în active necorporale, cont 208, ca orice program informatic, potrivit Ordinului 1802 pentru aprobarea Reglementărilor contabile privind situaţiile financiare anuale individuale şi situaţiile financiare anuale consolidate:capitolul 4, sectiunea 4.4 din reglementari
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obiecte de inventar danielamihai10 danielamihai10 Un club sportiv neplatitor de tva a aprovizionat un numar de licente windows 10 la ppret de 596 lei cu tva ,pot fi receptionate ca obiecte de inventar ... (vezi toată discuția)
Proceduri contabile allview777 allview777 Buna. Doresc sa stiu daca in cazul contabilitatii de gestiune, asa cum la contabilitatea generala/financiara, NU TREBUIE sa existe la nivelul societatii ... (vezi toată discuția)
Evidenta stocurilor iustinac iustinac Este posibila shimbarea in timpul anului fiscal a metodei de evindenta a stocurilor? Poate prin politica firmei? Sau ca urmare a deciziei conducerii? Trecerea ... (vezi toată discuția)