avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Obiecte de inventar
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Obiecte de inventar

Un club sportiv neplatitor de tva a aprovizionat un numar de licente windows 10 la ppret de 596 lei cu tva ,pot fi receptionate ca obiecte de inventar ?
Acestea s-au aprovizionat in vederea instalarii pe 8 laptopuri inregistrate ca obiecte de inventar
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 12:07, 18 Decembrie 2015
Nu. Sunt imobilizări necorporale.
Consultati ordinul 1802/2014,  anexa 1 "REGLEMENTĂRILE CONTABILE privind situațiile financiare anuale individuale şi situațiile financiare anuale consolidate", secțiunea 4.4 active imobilizate, 4.4.2. imobilizări necorporale(de la pag.31 la pag.36).
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licenta windows 10 cumparata danielamihai10 danielamihai10 Un club sportiv neplatitor de tva a aprovizionat un numar de licente windows 10 la ppret de 596 lei cu tva ,pot fi receptionate ca obiecte de inventar ... (vezi toată discuția)
Monografie contabila sistem salvare date florisp2009 florisp2009 Buna ziua, In cazul in care s-a instalat o solutie de salvare date in retea , iar pe factura avem produsele folosite si servicii de instalare a solutiei , ... (vezi toată discuția)
Inregistrare computere amalianeag amalianeag Am cumparat subansamble second-hand pentru calculatoare, din care IT-ul o sa faca 2 computere. Cum sa fac, sa inregistrez piesele in ct de materiale, le scot ... (vezi toată discuția)