avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita amanata la nesfarsit
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita amanata la nesfarsit

Buna ziua! Am apelat la un executor judecatoresc pentru a pune in executare o decizie definitiva a Curtii de Apel. Cel asupra caruia s-a indreptat executarea silita a depus la Judecatoria de circumscriptie o "contestatie la executare".
A pornit procesul, Decizia definitiva a Curtii de Apel fiind contestata de contestator la ICCJ a Romaniei. ICCJ a pronuntat o decizie irevocabila in favoarea mea ca si creditor.
Intre timp judecatoria la care se judeca "contestatia la executare" a admis o alta expertiza cadastrala pentru terenul aflat in disputa (pe acel teren eu detin un titlu de proprietate, fiind o mostenire de la mama mea) si prelungeste la nesfarsit termenele, fara a solutiona punerea in aplicare a executarii silite fata de debitor (contestator in procesul mentionat).
Executorul nu are nici o cale prin care sa execute cererea mea de punere in executare, procesul fiind pe rol. Iar judecatoarea de la instanta de executare (judecatoria care are obligatia de a pune in aplicare Decizia definitiva a Curtii de Apel si ce irevocabila a ICCJ) nici nu baga in seama hotaririle definitiva si irevocabile de mai sus, desi ele sunt parte componenta a dosarului „contestatie la executare”.
Care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez eu, ca si creditor, pentru a finaliza procesul, deciziile definitiva si irevocabila mentionate constituind, in fapt, titluri executorii.
Multumesc anticipat pentru raspunsul Dvs.!

Alte discuții în legătură

Executare silita ipate ipate Buna ziua! Am apelat la un executor judecatoresc pentru a pune in executare o decizie definitiva a Curtii de Apel. Cel asupra caruia s-a indreptat executarea ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea certificatului de mostenitor intr-un proces caprosu caprosu Recent, tatal meu a decedat si, in urma lui au ramas doua procese pe rol. Deoarece nu am realizat dezbaterea succesiunii (o sa dureze ceva timp pana o s-o fac ... (vezi toată discuția)
Executare silita dupa decesul uneia dintre parti verdesu verdesu Tatăl meu a apelat la un executor judecătoresc pentru a pune în executare o decizie definitivă a unei Curți de Apel. Cel asupra căruia s-a îndreptat ... (vezi toată discuția)