avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Inființare Întreprindere individuală
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Inființare Întreprindere individuală

Bună ziua
Aș dori să mă ocup cu handmade, cutiuțe din lemn, articole de cadouri și să le pot vinde în târguri, piețe.
Dacă am decis bine, aș deschide o întreprindere individuală, pentru că pot să am mai multe coduri CAEN și dacă mai târziu voi deschide un magazin, pot primi în consignație de la alți producători. Asta ar însemna coduri diferite CAEN: producție, comerț în târguri și piețe și consignație.
M-am gândit bine?
Ce alte avantaje am față de PFA?
Vă rog să mă lămuriți, ținând cont de Codul Fiscal nou.
Mulțumesc cu respect

Alte discuții în legătură

Diploma/atestat pfa mvstancu mvstancu Bună ziua, Doresc înființarea unui PFA pentru a vinde legal bijuterii handmade confecționate de mine (brățări împletite, brățări din mărgele, ... (vezi toată discuția)
Trecere de la pfa la ii Roxie Roxie Am un PFA cu un singur cod caen si doresc sa mai adaug coduri caen care sa imi permita sa comercializez atat la targuri/festivaluri cat si online ceea ce ... (vezi toată discuția)
Coduri caen vanzare produse handmade alisamon alisamon Doresc sa deschid un magazin in care sa vand exclusiv obiecte handmade .Aici ma refer la bijuterii, obiecte de decor , mobilier, haine , posete etc .Va rog sa ... (vezi toată discuția)