Daca o persoana a fost disponibilizata de la termocentrala Doicesti cu plata salariilor compensatorii, fiindu-i plătita o transa din suma totala (cam 20%) iar apoi termocentrala a intrat in insolventa exista riscul prescripției plații restului de salarii compensatorii având in vedere ca de aprox 2 ani nu a mai primit nimic?
Trebuie sa menționez ca are și o hotarare judecatoreasca definitiva prin care se obliga termoelectrica la plata sumei totale+dobanda data pana la insolventa....
Pe 14.01.2013 a obtinut hotararea asta " Admite în parte cererea. Obligă pârâta la plata către reclamant a drepturilor salariale reprezentând plăţi compensatorii în cuantum de 16 salarii medii brute aferente clasei 39 treapta IV conform art. 4.108 din CCM al SC Termoelectrica SA şi la plata dobânzii legale începând cu data de 02.11.2012 până la data plăţii efective. Respinge cererea privind acordarea daunelor morale. "
iar cam la o luna a primit transa de bani. Termocentrala a intrat in insolventa in iulie 2013
Este vorba de tatal meu si stiu ca a fost si o executare insa stiu ca odata cu insolventa lichidatorul judiciar are datoria de a valorifica bunurile termocentralei si de a plati creditorii, nu?
Amenda
antonyo_74k
In 2003 in august am fost imputernicit de administratorul unei societati comerciale prin procura totala sa-l reprezint in numele lui si pentru el. Societatea ... (vezi toată discuția)