avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Tentativa de furt in Franta
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Tentativa de furt in Franta

sunt conducator auto si am fost cu un coleg in franta abii fiind soferi si am avut o tentativa de furt a unei biciclete, timp in care am fost retinuti de politie si eliberati dar sa ne prezentam la tribunal in o anumita data? ce se poate intampla? cat poate fi de grav ? este prima abatere pentru amandoi
Cel mai recent răspuns: ContSters331166 , utilizator 22:38, 8 Iunie 2015
Buna ziua!

Dosarul se va judeca in Franta. Deci cel mai bine este sa luati legatura cu un avocat de acolo...pentru ca un avocat din Romania nu stiu cu ce sfaturi va poate ajuta.

Cu stima.
Sa inteleg ca tentativa v-a eliberat , inseamna ca veti primi o suspendare ceea ce v-a pata usor cazierul judiciar dar sa mergeti la instanta / o sa aveti traducator oficial din partea statului francez care v-a traduce totul ... daca stie un roman bine franceza sa asiste si el la traducere ca sa nu faca vreo prostie traducatorul , voi sa ziceti ceva si respectivul sa va infunde ...

Prima abatere din cite stiu personal in afara Romaniei ca tentativa de furt ( x obiect ) ... se lasa cu suspendare daca prindeti judecatorul si presedintele de complet in ziua buna ... sau puteti primi o pedeapsa adica minimul de executare ....

Acum sinteti la mila celui de sus si a unui procuror si judecator ... dar declin balanta spre suspendare , nu mai stiu cit e pedeapsa de furt , dar pe Germania furtul e de la 1 la 10 ani ... si tentativa e o treime special din pedeapsa adica dintr-un an se fac 4 luni cu 2,6 ani ...

Cred ca ati inteles ideea , ca tentativa 100 % aveti sanse pentru suspendare si optati sa nu mai fiti in clanuri dubioase ...
Ultima modificare: Marți, 9 Iunie 2015
Admin, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs proces Mihaelasteli Mihaelasteli Bună dimineața.sotul meu a fost condamnat la 2 ani închisoare în Franța pentru furt.urmeaza sa facem recurs.ce credeți se va micșora pedeapsa sau este ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, locuiesc in franța și conduc aici cu permis românesc, ... Seb2388 Seb2388 Buna ziua, Locuiesc in Franța și conduc aici cu permis românesc, am fost oprit de către jandarmi pentru depășirea limitei de viteza cu +40(93km/h in ... (vezi toată discuția)
Furt calificat , va rog sa ma ajutati! robertkori robertkori Acum ceva timp in urma, am vrut sa fac o gluma unui vecin, si i-am luat bicicleta din fata blocului,acesta fiind beat intr-un magazin. I-am dat bicicleta unui ... (vezi toată discuția)