avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Lipsa brief masina adusa Belgia
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Lipsa brief masina adusa Belgia

Buna,
Am cumparat o masina adusa din Belgia in august 2014. In octombrie am platit taxa si am mers la politie pentru a inmatricula masina. Acolo am intampinat o problema in ceea ce priveste inmatricularea. Ne-au retinut documentele si dupa 3 luni ne-au anuntat ca nu putem inmatricula masina deoarece ne lipseste un document si trebuie sa facem dovada lipsei acestuia. Ne-am interesat si am realizat ca ne lipseste certificatul de inmatriculare (un document roz, ingust). Printr-un avocat am trimis o adresa catre autoritatile belgiene si asteptam raspuns de aproximativ 2 luni. Nu stiu cum sa procedam pentru a rezolva aceasta problema. Ce am putea face pentru a intra in posesia acestui document?
Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 8 Iunie 2015
cristina198624, utilizator

Alte discuții în legătură

Lipsa brief original belgia la inmatriculare in romania radutrifan radutrifan Am o masina adusa in tara de catre o firma importatoare romana, cumparata de la o firma din germania, masina fiind din belgia de la o firma de leasing. Am ... (vezi toată discuția)
Legislatie rutiera. raul251982 raul251982 Buna seara.eu sunt stabilit in Belgia.In luna martie am fost in Romania pentru anumite aprovizionari,cu Masina inmatrculata in belgia Masina este inscrisa pe ... (vezi toată discuția)
Masina furata SimonValentin SimonValentin Buna ziua. In luna august am cumparat din targul Autovit Bucuresti un autovehicul marca Bmw de la o persoana privata fara sa stiu ca acesta este furat din ... (vezi toată discuția)