avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA chirie
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA chirie

Buna ziua,

Doresc sa achizitionez un spatiu comercial de la o societate care are incheiat un contract de inchiriere pentru spatiul respectiv cu o firma de la care incaseaza o chirie lunara in valoare de X euro + TVA. Spatiul va fi cumparat pe persoana fizica (nu PFA) si automat voi prelua si contractul de inchiriere in care se stipuleaza plata chiriei in suma de X euro + TVA. Nelamurirea mea este daca suma pe care o voi incasa ca persoana fizica de la chirias (persoana juridica) va fi cu sau fara TVA de 24%. Va multumesc pentru lamuriri.
Ultima modificare: Luni, 8 Iunie 2015
BalDrg, utilizator

Alte discuții în legătură

Persoana fizica inchiriere spatiu comercial catre persoana juridica ViorikPatraucean ViorikPatraucean Sunt persoana fizica si intentionez sa cumpar un spatiu comercial de la o persoana juridica. Spatiul este in prezent inchiriat unei alte persoane juridice, si ... (vezi toată discuția)
Locator, locatar, contract inchiriere spatiu comercial vasile15 vasile15 Buna seara!Am o mare dilema...in primul rand ce inseamna locator si ce inseamna locatar?eu vreau sa inchiriez un spatiu comercial,iar persoana cu spatiul imi ... (vezi toată discuția)
Atentie la acte si la buzunar ! MICOLIS MICOLIS O societate în curs de constituire, pe baza rezervării denumirii, închiriază un spaţiu comercial pt. punct de lucru. Se întocmeşte şi semnează un ... (vezi toată discuția)