avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum o pot trece fiica sotiei pe numele meu?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum o pot trece fiica sotiei pe numele meu?

sotia are o fica cu un domn care a decedat ,santem casatoriti de 11 ani ,cum pot trece fata pe numele meu ???
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:26, 9 Iunie 2015
copilul vrea ?
O puteti face pe doua cai, prin adoptie si ii deveniti parinte, numele se schimba ca si consecinta sau ii schimbati doar numele pe cale administrativa.
[ link extern ]
[ link extern ]
daca veti divorta vreodata, copilul ramane pe numele dvs sau daca il adoptati, ramane al dvs.
Ultima modificare: Marți, 9 Iunie 2015
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa trec copilul pe numele meu zeus29 zeus29 Sotia mea are un copil cu un alt barbat,si eu as dori sa stiu ce trebuie sa fac pt a-l trece pe numele meu.( tin sa precizez ca copilul nu a beneficiat de ... (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui de familie ciprinel ciprinel buna ziua. mama mea este divortata legal (nu a mai fost recasatorita niciodata si este in viata) si poarta numele avut inainte de casatorie. eu sant unicul fiu ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume copil dupa concubinaj - tatal este decedat tuinea2005 tuinea2005 Buna ziua. Sunt mama unui copil de 10 ani care momentan detine numele tatalui.Doresc sa il trec pe numele meu.Tatal copilului a decedat in urma cu 2 ani.Dupa ... (vezi toată discuția)