avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 275 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Acordare ajutor financiar angajat - accident de munca
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Acordare ajutor financiar angajat - accident de munca

Buna ziua. Unul dintre soferii unitatii si-a rupt piciorul in urma unor manevre de manipulare marfa. Solicita acordarea unor ajutoare financiare pe perioada incapacitatii temporare de munca, avand in vedere gravitatea loviturilor (min. 3 luni ghips, min 3 luni recuperare, unic intretinator al familiei). Sub ce forma pot fi acordate si pana la ce nivel pot fi deductibile fiscal? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: andreea_adomnitei , utilizator 13:31, 9 Iunie 2015
Prin contractul colectiv de munca la nivel de angajator, prin regulamentul intern al acestuia se pot prevedea ajutoare financiare care se pot acorda salareiatilor care au suferit un accident de munca.
Multumesc. Dar din pacate sunt deductibile doar in limita a 2% din fondul de salarii...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident colectiv de munca kasonizsolt kasonizsolt Buna ziua.In data de 27.09.2019, am fost unul dintre victimele unui accident rutier in drum spre casa de la serviciu.Microbuzul care ne transporta, datorita ... (vezi toată discuția)
Accident rutier, pretentii pasager kaspersky0913 kaspersky0913 Buna seara, In primul rand vreau sa va multumesc pentru timpul acordat si pentru ca cititi aceasta intrebare, apreciez. Iar acum ca sa trec direct la ... (vezi toată discuția)
Accident de munca - salariat in delegatie 123adi 123adi Buna ziua Am fost plecata in delegatie in afara localitatii de domiciliu (3 zile).In ultima zi s-a hotarat sa plecam spre casa la ora 11.00, cand normal am fi ... (vezi toată discuția)