avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA lnmatriculare auto pe forma din Germania
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

lnmatriculare auto pe forma din Germania

vreau sa stiu daca cumpar pe firma un autovehicul din germania cu factura de export fara tva de la firma din germania sunt obligat sa mai platesc tva in romania? conteaza daca am firma platitoare de tva sau nu? nu o cumpar pentru revanzare doar pentru utilizare proprie.
Ultima modificare: Marți, 9 Iunie 2015
ContSters267586, utilizator

Alte discuții în legătură

T.v.a. - achizitii u.e. - fonduri cofinantare u.e. EHM EHM stiu ca s-a tot discutat si rasdiscutat am citit pe forum cam tot ce s-a scris problema e ca eu nu sunt contabil / economist si sincer mi se pare foarte ... (vezi toată discuția)
Operatiuni triunghiular kerekesmargo kerekesmargo Firma din RO - cumparator revanzator Firma din HU - furnizor Firma din Germania - beneficiar marfa se transporta direct din Ungaria in Germania toti sunt ... (vezi toată discuția)
Plata tva - achizitie masina din germania pe firma platitoare de tva Airscape Airscape Buna ziua, Vreau sa achizitionez o masina SH din Germania, pe firma (mea) platitoare de TVA, la pretul netto (fara TVA-ul nemtesc). Intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)