avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro alta intrebare pt admin
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

alta intrebare pt admin

am vazut pe avocatra com o optiune prin care se poate afla profilul unui membru si/sau o lista a membrilor forumului respectiv. este disponibil asa ceva pentru avocatnet.ro? eu nu am reusit sa gasesc. ma puteti ajuta? multumesc!
Cel mai recent răspuns: bpgsh , utilizator 10:36, 22 Septembrie 2005
in primul rand, autentifica-te; sa ceri informatii despre altii, sub masca anonimatului: jenant, ca sa nu spun mai mult.
Va salut,
Confirm mesajul celuilalt "User Anonim". Pentru a cere informatii despre altii trebuie totusi sa iesiti de sub anonimat.
Totusi, pentru a va raspunde la intrebare, oferim aceasta optiune cu mentiunea ca este la latitudinea fiecarui utilizator daca doreste sa i se vada sau nu profilul.
Succese.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie in instanta decizie blocare cont facebook pentru ... ionix2727 ionix2727 Contestatie in instanta decizie blocare cont facebook personal si business pentru asociere cu un cont de instagram ce nu imi apartine ( al unui hacker) ... (vezi toată discuția)
Modificari avocatnet.ro pianistul pianistul 18 Aprilie 2008 -[b]Forum[/b] - am adaugat rating-ul pe mesaj 15 Aprilie 2008 -[b]Discutii private[/b] - o noua sectiune in care ... (vezi toată discuția)
Ordine de plata - " in doar cateva secunde " anonim anonim Pentru a nu avea probleme cu intocmirea Ordinelor de plata incepand cu 01 septembrie 2004 folositi aplicatia ListForm
de la adresa www.vaf-soft.dap.ro
Succes ! (vezi toată discuția)