avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... a doua infractiune cu alcoolemie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

a doua infractiune cu alcoolemie

Buna ziua,in 23.05.2010,am avut un accident cu aclcoolemie de 0,82 in aerul expirat si mi-sa anulat permisul si am executat 1 an si 8 luni cu suspendare,in data de 01.06.2015 am comis dinou o infractiune cu alcoolemie de 0,63 in aer,dar fara accident.Este posibil sa primesc si pedeapsa din urma si daca pot parasi tara?
Cel mai recent răspuns: alinu87 , utilizator 18:33, 9 Iunie 2015
Va multumesc mult pentru raspunsuri,mi-au fost de mare ajutor.O seara placuta va doresc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2 suspendari in dosare diferite posibil? monica150592 monica150592 Buna ziua.am fost condamnat 1 an si 6 luni cu suspendare intr-un dosar pentru conducere fara permis a unui vehicul neinmatriculat ,dosarul fiind din 2009.dar ... (vezi toată discuția)
Condamnare cu executare Bibicioiu Mariana Bibicioiu Mariana Bună ziua! Dacă am avut o condamnare cu suspendare și încercare și între timp s-a judecat un dosar anterior fapta fiind săvârșită înainte de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , daca am primit revocarea sau anularea suspendării ... MArian1911 MArian1911 Buna ziua , daca am primit revocarea sau anularea suspendării și în total e de 3 ani și 2 luni . Pot face ceva sa mi se de-a tot suspendare ? Ținând cont ... (vezi toată discuția)