Am calitatea de inculpat intr-un dosar penal..initial a avut nr 520,acum are 707 sau 95,conform proceselor verbale intrebare: este obligat organul de cercetare penala,respectiv, procurorul sa emita ordonanta pentru aceste disjungeri??? imi prezinta doar un proces verbal de extindere a cercetarii penale..Vreau sa stiu daca disjungera si extinderea cercetarii penale se face obligatoriu in baza unei ordonante??? ptr ca procurorul imi prezinta doar unn proces verbal ... Este normal????
Organul de urmarire penala dispune in toate cazurile prin ordonanta, iar extinderea urmaririi penale se comunica suspectului sau inculpatului, intocmindu-se proces-verbal in acest caz. Dar puteti avea acces la piesele dosarului si a materialului de urmarire penala, in baza unei cereri adresate procurorului sef, care poate sa o admita sau sa va restrictioneze accesul la anumite probe din dosar, pentru buna -desfasurare a anchetei.
Urmarirea penala
maran
Buna ziua,
As vrea sa stiu daca trebuie sa fi anuntat in momentul in care s-a inceput urmarirea penala impotriva ta si daca apare ceva pe cazier(pentru ... (vezi toată discuția)