avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Unde se fac sesizarile in privinta unei constructii ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Unde se fac sesizarile in privinta unei constructii ilegale?

Buna ziua!

Cunosc numarul de autorizatie constructie al unui imobil aflat in ilegalitate, insa nu stiu cui sa ma adresez in aceasta privinta.
Este vorba despre un bloc cu autorizatie pentru D+P+3E. In momentul de fata se finalizeaza insa si o mansarda, iar asta nu m-ar afecta deloc, daca blocul nu s-ar afla la 6 metri masurati de zidul blocului in care locuiesc.
Asadar, va rog sa ma ajutati cu orice sfat.

Va multumesc din suflet!
Laura
Cel mai recent răspuns: MiaQ , utilizator 11:26, 10 Iunie 2015
Sesizati primaria care a emis autorizatia de constructie respectiva si Inspectoratul de Stat in constructii.
Dvs denuntati distanta de 6 m intre constructii ,dar exista constructii distincte intre care exista distanta de 1-1,5 m - cu ferestre in asa zisa alee de acces
Daca a fost deja construit imobilul,foarte greu puteti obtine autorizatie/hotarare judecatoreasca de demolare
Draga Inocenta, in primul rand ca nu e o mentalitate buna, sa zic bogdaproste ca nu e un metru, ci ca am luxul a sase metri.
In al doilea rand, eu contest in special faptul ca mai contruiesc o mansarda, desi nu au autorizatie pentru ea.

Zi frumoasa,
Laura
Multumesc mult pentru raspuns, voi cauta pe net formalitatile de sesizare catre aceste autoritati.

Zi frumoasa,
Laura

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin la parterul blocului ContSters72331 ContSters72331 Buna ziua, Va rog sa-mi dati si mie un sfat despre cum ar trebuii sa actionez pe cale judecatoreasca (alta solutie nu exista in Romania) si cam ce sanse de ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie ilegala? didi67 didi67 Buna ziua, suntem in urmatoarea situatie: O casa, parter plus acoperis, situata pe un teren foarte ingust intre 2 blocuri de cate 3 etaje. Blocurile ... (vezi toată discuția)
Demilitarea proprietãþii nichiforov vasile nichiforov vasile Un cetăţean cumpără în urmă cu 38 de ani un teren cu o veche casă pe care o demolează şi construieşte o casă nouă În aceeaşi perioadă ... (vezi toată discuția)