avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... daca esti in crestere copil poti sa fii insotitor ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

daca esti in crestere copil poti sa fii insotitor pentru o persoana cu handicap

daca esti in crestere copil poti sa fii insotitor pentru o persoana cu handicap
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:53, 10 Iunie 2015
eu stiu ca nu poti fii si insotitor ptr copil cu grad de handicap si in acelasi timp si in concediu de ingrijire a copilului dar poate fii oricine din familie de gr 1 insotitor ptr copil atata timp cat esti in concediu de ingrijire a copilului.Sper sa ajute informatia..
u.b.i.k. a scris:
Da, nu exista astfel de interdictii.

(n.m. Topicul este dublat)
1. Pe perioada cat sunteti in concediu crestere copil (CCC) puteti sa aveti venituri din salarii dar nu mai mari de 3.000 lei pe an calendaristic.

2. Asadar atentie la salariul prevazut in contractul individual de munca (CIM).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa in timpul concediului de crestere a copilului irina69 irina69 As dori sa intreb daca atunci cand esti in concediu de cresrere copil pana la 2 ani, poti obtine venituri de la un PFA , care este deschis pe numele tau, sau ... (vezi toată discuția)
Prelungire cic copil cu handicap giacris giacris Daca copilul unei angajate face 1 an pe 1 martie 2013 si m-a anuntat astazi, 04 februarie ca sapt viitoare va aduce un certificat de handicap pentru copil, pot ... (vezi toată discuția)
Loc de munca nou si indemnizatie concomitent anonim1987 anonim1987 Buna ziua! Sunt in concediu crestere copil si beneficiez de indemnizatie pana in luna februarie inclusiv. Mi s-a oferit un nou loc de munca la alta firma si ... (vezi toată discuția)