avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Ce cod CAEN este pentru vanzarea unui produs ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Ce cod CAEN este pentru vanzarea unui produs inscriptionat de o terta firma?

Buna ziua,

Pe scurt, iau din china niste lucruri, le trimit la o firma din Romania sa le inscriptioneze, apoi le vand pe internet. Imi mai trebuie alt cod decat 4791?

Pe larg, sunt un viitor mic antreprenor, in sensul ca am gasit o nisa libera, comand niste obiecte din china (plastic si textil). Imi fac PFA, factura pe obiecte va fi pe PFA, deci o bag la cheltuieli (o sa tin contabilitatea simpla). Odata venite produsele, o sa le trimit unei firme de inscriptionare care o sa printeze prin tampografie niste sigle si texte pe obiectele din plastic, si o sa faca "printare pe textil" pe obiectele textile. Apoi o sa mi le trimita inapoi, eliberandu-mi o factura pentru serviciile de inscriptionare. Si aceasta factura merge tot la cheltuieli. Apoi eu vand produsele prin magazinul online pe care o sa-l construiesc, si prin OLX si OKAZII.

In acest caz, mie imi mai trebuie un alt cod CAEN in afara de 4791 (comert cu amanuntul prin case de comenzi si prin internet)? Mentionez ca nu inscriptionez eu produsele, ci o terta firma la care eu platesc serviciul.

Va multumesc anticipat pentru raspuns, si scuze daca s-a mai discutat si n-am gasit eu.

Alte discuții în legătură

Pfa comert online, caen 4791 Maxdim Maxdim Buna ziua, . Va deranjez cu cateva nelamuriri, in cazul comertului online desfasurat ca PFA cu cod Caen 4791- Comert cu amanuntul prin intermediul ... (vezi toată discuția)
Factura cu chitanta??? Marianpruna91 Marianpruna91 Buna ziua!Am deschis un pfa si am o intrebare legata de facturare si chitante! Am codurile Caen 5914;4791;9511;9002;6209: Problema mea este la codul ... (vezi toată discuția)
Contabilitate pfa adda1592 adda1592 Buna ziua, am un PFA cod caen 4791. Am urmatoarele intrebari : 1 - e necesara emiterea facturi pentru orice comanda? ce documente inregistrez in ... (vezi toată discuția)