avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... demisie consilier local-vacantare mandat
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

demisie consilier local-vacantare mandat

In urma demisiei unui consilier local, art.96 alin.9 din Legea 67/2004 preciza clar modul de inlocuire prin ocuparea locului vacant de catre consilierul supleant din lista cu avizul partidului politic.
Avand in vedere ca Legea nr.67/2004 este abrogate, cum se inlocuieste un consilier local ?
va multumesc.

Alte discuții în legătură

Consilier local propus de partid dupa alegeri eagle_free eagle_free Buna ziua. As dori sa stiu si eu daca un partid, care are reprezentativitate intr-un consiliu local, poate sau nu sa propuna o alta persoana in consiliu local ... (vezi toată discuția)
inlocuire consilier local demisionar Mircea Cristian Mircea Cristian Buna ziua! Care este Legea care reglementeaza inlocuirea unui consilier local care a demisionat din formatiunea politica pe care a reprezentat-o si ce ... (vezi toată discuția)
Demisie consilier local bihoreanca bihoreanca buna ziua.in 2008 am obtinut un mandat de consiler local dar, dupa 3 luni am demisionat din functie din motive personale caci m-am stabilit temporar impreuna ... (vezi toată discuția)