avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Control pentru administrator
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Control pentru administrator

Buna ziua!
ce organe sunt abilitate sa controleze actele contabile ale administratorului de la asociatia de proprietari exceptand comisiile din primarie, m-ar interesa daca anaf-ul poate face un control si cui anume pot sa ma adresez?
Cel mai recent răspuns: violetacez , utilizator 17:51, 22 Iunie 2015
Am insistat sa platesc pt ca asa a procedat si cu alti locatari si peste cateva luni au aparut cu restante exact sumele care nu le incasase la care a adaugat si penalizari, banii i-am dat exact cand mi-a dat chitantele nu inainte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anaf atancoc atancoc Aceste controale care bantuie tara,pot avea ca obiect de lucru:sorry: si asociatiile de proprietari? (vezi toată discuția)
Sumele neachitate se afiseaza ca restante? virgil1968 virgil1968 Am o mare nelamurire si va rog sa ma lamuriti, apelez la cei care administreaza asociatii de proprietari, presedinti sau contabili sau care au avut de-a face ... (vezi toată discuția)
Asociatie locatari foloseste stampila de asociatie-fantoma de proprietari ContSters283070 ContSters283070 Buna seara. Am cateva probleme referitoare la asociatia de locatari din blocul in care domiciliez. 1. Cu mai multi ani in urma s-a constituit asociatia de ... (vezi toată discuția)