@cyan
Pana cand nu se va schimba legea 325/2006 referitor la conditiile obligatorii de deconectare de la sistemul centralizat, ramanem captivii ei si le respectam, daca nu vrem sa avem necazuri de tot felul.
De ce si pentru ce, este o tema pe care am dezbatut-o pe acest forum in sute de topicuri. Nu mai intru acum in amanunte, ca sa ne pastram in speta propusa de utilizator.
Eu nu v-am intrebat ce ati face cu procesele in instanta,
v-am intrebat daca preferati sa nu platiti si sa vi se taie apa .... sau sa platiti, in speranta ca veti recupera acesti bani vreodata, si sa ramaneti cu apa.
Ati avea de ales numai intre aceste doua optiuni pentru ca altele in relatia cu furnizorul nu exista.
Restul, cu datul in judecata, este o chestiune ulterioara si, evident, de luat in calcul. Dar sa stiti ca nici faptul ca ma duc la judecatorie si dau pe cineva in judecata nu-mi va asigura recuperarea
instant a banilor, indiferent din ce cauza acesti bani nu exista pentru a plati facturile.
Sunt chestiuni practice, concrete, pe care trebuie sa le luam in calcul atunci cand judecam si vrem sa rezolvam problemele.
Teoriile de genul celor "de ce eu?" nu rezolva in niciun caz problema.
:offtopic: Cat priveste site-ul meu, v-as sugera sa va uitati la situatia financiara si la situatia platilor facturilor si .... abia pe urma la liste, inclusiv la situatia financiara pe trim.1 / 2015. ;)
Asta ca sa vedeti ca .... aparentele inseala.
Si, inca ceva: nici nu stiti (si vorbesc la modul foarte serios) cat adevar cuprinde sintagma dv:
Restantele fac parte din "avantajele" si farmecul convietuirii la bloc.
Nici nu stiti cata cunoastere a firii umane iti releva aceste restante ale locatarilor. Nici nu banuiti ce comoara ascunde cuvantul "avantaje" pentru proprietari si pentru asociatie in egala masura!
N-as fi spus nimic din toate acestea, daca site-ul n-ar fi public si dv. n-ati fi facut remarca.