avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Plata din disponibil la banca
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Plata din disponibil la banca

Buna ziua,

Contributiile, in cazul angajatorului(in acest caz SRL cu as.unic), se pot plati prin virament bancar din disponibilul aflat la banca?Daca da, atunci care este IBAN-ul aferent platii CAS, CASS, Contributia la Fondul de Somaj, creante salariale, etc.?

Va mutumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters361573 , utilizator 22:04, 10 Iunie 2015
Da, iar conturile IBAN le puteti afla din programul Ordine de plata pt Trezoreria de unde apartineti. Atentie ca exista 2 conturi, unul pt contributii sociale si unul pt impozitul pe veniturile din salarii 16%.
Ultima modificare: Miercuri, 10 Iunie 2015
Ioan Petru Butariu, Contabil
Va multumesc frumos pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe salarii elascurtu elascurtu Buna:) As vrea sa stiu si eu in ce conturi IBAN ale trezoreriei se platesc taxele aferente salariilor (CCI, somaj pers, somaj unit, cass pers, cass unitate, ... (vezi toată discuția)
Plata retineri salariale din ianuarie 2018 Apostol Pacuta Apostol Pacuta Buna ziua, as dori sa stiu daca cu ianuarie 2018, plata CAS, CASS si impozit pe veniturile din salarii precum si plata asiguratorie de 2,25% datorata de ... (vezi toată discuția)
Plata contributiilor la bugetul de stat gabi_chera gabi_chera sunt pfa si doresc angajarea unui salariat cu timp partial de munca.ce cotributii datorez eu la buget ,ce contributii datoreaza salariatul si modalitatea de ... (vezi toată discuția)