avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Taxa TV
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Taxa TV

Buna ziua,

Este posibil sa se solicite cval taxei TV de doua ori ptr aceeasi locatie ? Mai exact, o societate are sediul intr-un spatiu inchiriat de la o persoana fizica. Toate facturile de utilitati vin pe proprietarul spatiului, dar in baza contractului de inchiriere societatea le achita...inclusiv factura de curent, cu taxa respectiva inclusa. De curand societatea a primit de la televiziunea romana o notificare de plata retroactiva ( din 2012 pana in aprilie 2015 ) ptr plata taxei TV, bineinteles la tarif de pers juridica, fara sa existe un contract intre cele doua parti. Are obligatia achitarii ei, avand in vedere ca taxa a fost platita lunar ?
Este normal sa se plateasca si ca pers fizica si ca juridica ptr aceeasi locatie ?

Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 16:19, 17 Iunie 2015
Un raspuns, va rog. :(
Multumesc.
DA trebuie platit pe persoana juridica, se poate face cerere de anulare a taxei pe PF.
Din pacate la noi in Romania platim si pentru ce nu avem, legile sunt facute fara prea multa documentare la gramada ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa tv pentru sc ce functioneaza in spatiu inchiriat OppenPub OppenPub Buna ziua, Reprezint o societate comerciala ce a primit o notificare de plata de la Televiziunea Romana conform articolului 4 din Legea 41/1994 prin care ... (vezi toată discuția)
Taxa radio-tv cu modificare tarif si pretentie de plata retroactiv BogdanP BogdanP Buna ziua, Tatal meu are un SRL care are sediul social la domiciliu. Taxa tv s-a platit semestrial conform facturii emise de Societatea Romana de ... (vezi toată discuția)
Taxa radio-tv persoane juridice toma.a toma.a buna ziua,am inteles ca taxa radio-tv pentru pesoane juridice s-a desfiintat,dar in continuare vin facturile de energie electrica cu taxa inclusa(in cazul meu ... (vezi toată discuția)