avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Taxa TV
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Taxa TV

Buna ziua,

Este posibil sa se solicite cval taxei TV de doua ori ptr aceeasi locatie ? Mai exact, o societate are sediul intr-un spatiu inchiriat de la o persoana fizica. Toate facturile de utilitati vin pe proprietarul spatiului, dar in baza contractului de inchiriere societatea le achita...inclusiv factura de curent, cu taxa respectiva inclusa. De curand societatea a primit de la televiziunea romana o notificare de plata retroactiva ( din 2012 pana in aprilie 2015 ) ptr plata taxei TV, bineinteles la tarif de pers juridica, fara sa existe un contract intre cele doua parti. Are obligatia achitarii ei, avand in vedere ca taxa a fost platita lunar ?
Este normal sa se plateasca si ca pers fizica si ca juridica ptr aceeasi locatie ?

Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 16:19, 17 Iunie 2015
Un raspuns, va rog. :(
Multumesc.
DA trebuie platit pe persoana juridica, se poate face cerere de anulare a taxei pe PF.
Din pacate la noi in Romania platim si pentru ce nu avem, legile sunt facute fara prea multa documentare la gramada ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa tv pentru sc ce functioneaza in spatiu inchiriat OppenPub OppenPub Buna ziua, Reprezint o societate comerciala ce a primit o notificare de plata de la Televiziunea Romana conform articolului 4 din Legea 41/1994 prin care ... (vezi toată discuția)
Taxa radio-tv cu modificare tarif si pretentie de plata retroactiv BogdanP BogdanP Buna ziua, Tatal meu are un SRL care are sediul social la domiciliu. Taxa tv s-a platit semestrial conform facturii emise de Societatea Romana de ... (vezi toată discuția)
Taxa radio-tv persoane juridice toma.a toma.a buna ziua,am inteles ca taxa radio-tv pentru pesoane juridice s-a desfiintat,dar in continuare vin facturile de energie electrica cu taxa inclusa(in cazul meu ... (vezi toată discuția)