avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurare casco
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurare casco

Buna ziua; Avand o asigurare casco valabila si suferind o dauna ( mi sa deteriorat torpedoul masinii in urma unei tentative de furt) asiguratorul a fost de acord sa mi se platesca in regie proprie dauna respectiva. Dupa acest accept mi sa trimis o instiintare ca pana nu-mi repar torpedoul masinii asigurate polita casco este suspendata " Referitorla polita casco nr********** vaaa comunicam ca acesta se suspenda pana la efectuarea unei noi inspectii de risc dupa finalizarea reparatiei in regie proprie" Din ce am inteles eu de aici este faptul ca polita casco nu mai e valabil pana nu-mi repar torpedoul masinii,desi acest lucru poate sa dureze 2-3 saptamani timp in care eu nu as fi asigurat in cazul unei alte daune care mi s-ar produce . Contactand asiguratorul mi sa spus ca de fapt este vorba doar despre acele piese si nu intregul autovehicul doar cand le-am cerut asta in scris au spus ca nu este posibil,desi eu am platit polita in avans pana la expirarea acestuia in luna a 12-a. Rogu-va sa ma sfatuiti ce pot face impotriva acestei marlanii pe care o fac cei de la asigurari.
Ultima modificare: Miercuri, 10 Iunie 2015
anton39, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 21:20, 14 Iunie 2015
Cititi contractul de asigurare si vedeti ce prevede in legatura cu problema dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Leasing - despagubire - asigurare Puff Daddy Puff Daddy Buna ziua, am cumparat un Camion prin leasing pe o perioada de 2 ani ... cu 3 luni inainte de terminarae leasing-ului camionul a fost implicat intr-un accident ... (vezi toată discuția)
Despagubire partiala luoana luoana In urma unor negocieri firma de asigurari a acceptat o suma la plata in conditiile unei reparatii in regie proprie...dupa doua saptamani m-am trezit ca mi-au ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata service auto lucian2011 lucian2011 Buna ziua,in data de 28.06.2011 unul din autovehiculele societatii a fost implicat intr-un accident auto.Am mers la firma de asigurari,am deschis dosarul de ... (vezi toată discuția)